Skip to main content

SEO byrå med ett erbjudande baserat på hur Google själva jobbar med SEO

Det kan vara svårt att se vilka nycklar just ni behöver för att låsa upp tillväxt genom SEO. Detta tillvägagångssättet bygger på små förändringar med konstant monitorering för att se precis vilka insatser som ger resultat för er.

Hur det är att jobba med oss?

left-quote Created with Sketch.

Med hjälp av TDWT har vi under det senaste året migrerat över fyra företag med 200+ användare till en och samma gemensamma Hubspot Enterprise Suite med Business Units. De har varit våra hjältar, både strategiskt och operativt, och har guidat oss genom hela processen.

TDWT har varit en grym partner i detta arbete och har verkligen gått den extra milen för oss. När vi har ändrat vår scope of work har de varit flexibla och alltid kommit med kreativa lösningar.

Vimian - Gustav Grundström
Gustav Grundström

co-CEO @ Heiland part of Vimian

left-quote Created with Sketch.

Att arbeta med TDWT har varit avgörande för våra satsningar digitalt. De kombinerar teknisk expertis med en djup förståelse för våra behov, vilket har lett till märkbara förbättringar inom SEO, digital analys och konverteringsoptimering. Deras inlyssnande och strategiska tillvägagångssätt gör dem till en ovärderlig partner för vår verksamhet.

1689064872937
Patrick Stenholm

Marknadschef, Xenonkungen

left-quote Created with Sketch.

Hjälpen att implementera, förstå och agera på vår kunddata via Braze & Segment har varit avgörande för vår tillväxtresa

1654540583600
Jonas Hultin

VD/Grundare, Rocker

left-quote Created with Sketch.

TDWT:s insiktsarbete visade tydligt våra kunders behov och krav. Vi kunde samla oss kring deras rekommendationer, stärka vår position på marknaden här och nu, samt fick en bra grund för framtida strategiska beslut

1641547889996
Rebecca Widmark

Marknads- och kommunikationschef, Beans in Cup

Varför välja The Domain Was Taken?

Expertis - Vi är experter på Inbound Marketing. Varken mer eller mindre. Det innebär att vi har all expertis som krävs för att skapa digitala hållbara affärer. De digitala kontaktytor du har mot din kund har vi kapacitet att inte bara hantera, utan maximera.
 
Digital helhet - För att vår Inbound Marketing process ska fungera måste ditt innehåll, kundresor och kunddata samspela.
 
En del av PPP - Vi är en del av nätverket People People People med över 300 marknadsföringsexperter i 4 länder. Det innebär att vi kan hålla vårt team fokuserat men ta hjälp av allt från filmare till utvecklare för att leverera åt våra kunder.
 
En kontaktpunkt för dig – till en hel värld av expertis.
 
 
 
 

En SEO tjänst för framtiden

Tidigare har det varit relativt arbetsamt att ta fram rätt SEO rekommendationer då det krävts både en hög grad av expertis men också en stor mängd av manuellt arbete. Rätt expertis är fortfarande viktig men andelen manuellt arbete har minskat drastiskt tack vare hur vi kan använda AI. På TDWT har vi personer som har över 18 års erfarenhet av att jobba med SEO så vi vet vad som fungerar långsiktigt. Vi använder de bästa tredjeparts SEO verktygen och smarta egenutvecklade funktioner för att kunna effektivisera arbetsprocessen.
 
Även om analys och rekommendationer går snabbare än tidigare kräver en del insatser förändringar på er webbplats. Ibland små förändringar och ibland lite större. Här blir vikten av rätt prioriteringar och många små förändringar över tid nyckeln till framgång.
Vårt förslag bygger på en tydlig plan för de första sex månaderna i en takt som motsvarar uppdragets omfattning. Efter sex månader görs en utvärdering och en ny plan för de nästkommande sex månaderna tas fram.
 
Utöver de specifika leveranserna per månad så ingår det en SEO-dashboard där ni löpande kan följa hur det går för er webbsajt. I dashboarden ser ni hur det går för era viktigaste sökord. 
optimering

Optimeringssverktyg

Med en kombination av tredjepartsverktyg och smarta egenutvecklade plugin utför vi sökordsanalyser som tar hänsyn till sökbeteende, relaterade ämnen och säsongsvariationer.

Rapporteringsverktyg

Standardrapporter sätts upp i Google Looker Studio. I grundutförandet kan ni se (upp till) era 50 valda sökord. Ni ser också information om valda konkurrenter, er inlänksutveckling mm.

rapportering
analys

Analysverktyg

Vi använder en kombination av tredjepartsverktyg och smarta egenutvecklade plugin när vi utför vi en teknisk audit av er webbplats.

Case

Case: Optiker - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: Elon - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: Nordanro - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: FAR - Driva försäljning

Utmaningen FAR är intresseorganisationen för revisorer och ekonomiprofessionella och har funnits sedan 1923. De fokuserar på medlemskap för auktoriserade revisorer och ...
Stefan
Stefan

Case: Swedol - Öka besök i butik samt trafik till webb

Utmaningen Swedol är en del av Alligokoncernen, en svensk handelskoncern som bland annat säljer verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning via e-handel samt i deras ...
Stefan
Stefan

Case: Elvita - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: Kanthal - CRM & Marketing Automation

The client
Stefan
Stefan