Skip to main content

Vill du maximera värdet av Hubspot?

The Domain Was Taken är en Hubspot Platinum Solutions Partner och en del av byrånätverket People People People med 300+ konsulter. 

Vi kan hjälpa dig maximera värdet av Hubspot och öka både din trafik, leads, kundvärden och effektiviteten i ert arbete.

Hur det är att jobba med oss?

left-quote Created with Sketch.

Med hjälp av TDWT har vi under det senaste året migrerat över fyra företag med 200+ användare till en och samma gemensamma Hubspot Enterprise Suite med Business Units. De har varit våra hjältar, både strategiskt och operativt, och har guidat oss genom hela processen.

TDWT har varit en grym partner i detta arbete och har verkligen gått den extra milen för oss. När vi har ändrat vår scope of work har de varit flexibla och alltid kommit med kreativa lösningar.

Vimian - Gustav Grundström
Gustav Grundström

co-CEO @ Heiland part of Vimian

left-quote Created with Sketch.

Att arbeta med TDWT har varit avgörande för våra satsningar digitalt. De kombinerar teknisk expertis med en djup förståelse för våra behov, vilket har lett till märkbara förbättringar inom SEO, digital analys och konverteringsoptimering. Deras inlyssnande och strategiska tillvägagångssätt gör dem till en ovärderlig partner för vår verksamhet.

1689064872937
Patrick Stenholm

Marknadschef, Xenonkungen

left-quote Created with Sketch.

Hjälpen att implementera, förstå och agera på vår kunddata via Braze & Segment har varit avgörande för vår tillväxtresa

1654540583600
Jonas Hultin

VD/Grundare, Rocker

left-quote Created with Sketch.

TDWT:s insiktsarbete visade tydligt våra kunders behov och krav. Vi kunde samla oss kring deras rekommendationer, stärka vår position på marknaden här och nu, samt fick en bra grund för framtida strategiska beslut

1641547889996
Rebecca Widmark

Marknads- och kommunikationschef, Beans in Cup

Varför välja The Domain Was Taken?

Expertis - Vi är experter på Inbound Marketing. Varken mer eller mindre. Det innebär att vi har all expertis som krävs för att skapa digitala hållbara affärer. De digitala kontaktytor du har mot din kund har vi kapacitet att inte bara hantera, utan maximera.
 
Digital helhet - För att vår Inbound Marketing process ska fungera måste ditt innehåll, kundresor och kunddata samspela.
 
En del av PPP - Vi är en del av nätverket People People People med över 300 marknadsföringsexperter i 4 länder. Det innebär att vi kan hålla vårt team fokuserat men ta hjälp av allt från filmare till utvecklare för att leverera åt våra kunder.
 
En kontaktpunkt för dig – till en hel värld av expertis.
 
 
 
 
SVG_platinum-badge-color

Hubspot Platinum Partner

Vi är experter på att implementera och förvalta Hubspot. Ett verktyg som förenar marknad, sälj och kundtjänst på ett enkelt och smart sätt.

- Runner up i Hubspot Rookie of the Year EMEA 2023
- Ansvarar för ett av europas största Hubspot-projekt 23/24

Hur vi kan hjälpa dig maximera Hubspot i din organisation

Oavsett om ni är i steget att välja Hubspot eller har använt det i flera år kan vi hjälpa er på er resa mot en effektivare sälj, marknad och service-organisation.
 
 
 
 
advancedmarketingreporting1_EN

Marketing Hub

Onboarding, implementation eller effektivsering av er uppsättning.

Utöver det har vi expertisen att hjälpa er med allt ifrån er innehållsstrategi och produktion, SEO, marknadsundersökningar, annonsering och leadsgenering, konverteringsoptimering mm.

Sales Hub

Rätt uppsättning för era viktigaste affärsmål med rapporter och beslutsstöd för säljledare.

Rätt automationer och mallar som underlättar för era säljare istället för ett system som gör livet komplicerat.

Rätt kommunikation vid rätt tillfälle till rätt personer.

Vi hjälper er att få alla rätt helt enkelt.

automate-follow-up-en
custom-website-en

Content Hub

Med nya Content Hub kan vi hjälpa er bygga en helt ny smart webbsajt i Hubspots CMS. Eller optimera befintligt innehåll både för ökad trafik (SEO) och högre konverteringsgrad.

Case

Case: Optiker - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: Elon - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: Nordanro - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: FAR - Driva försäljning

Utmaningen FAR är intresseorganisationen för revisorer och ekonomiprofessionella och har funnits sedan 1923. De fokuserar på medlemskap för auktoriserade revisorer och ...
Stefan
Stefan

Case: Swedol - Öka besök i butik samt trafik till webb

Utmaningen Swedol är en del av Alligokoncernen, en svensk handelskoncern som bland annat säljer verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning via e-handel samt i deras ...
Stefan
Stefan

Case: Elvita - Mer trafik och fler leads

Utmaningen
Stefan
Stefan

Case: Kanthal - CRM & Marketing Automation

The client
Stefan
Stefan